aanpak

Op Portus willen we je nieuwsgierigheid uitdagen en je inspireren om met volle goesting en motivatie het beste uit jezelf te halen. Onderwijs hoeft immers niet saai te zijn, als je mee mag bepalen hoe je leren vorm krijgt, hoe je schooldag eruit ziet en als wat je leert voor jou echt betekenisvol is. Wij zijn ervan overtuigd dat iets nieuws leren of uitproberen gewoon plezierig is als je er vol vertrouwen mee aan de slag kan en je er je talenten voor kan inzetten.

Wij helpen je om je werk steeds beter te plannen en organiseren zodat je je doelen bereikt en je ook trots mag zijn op de projecten die je realiseert. Hoewel we zelfstandig werken belangrijk vinden, vormen we toch een hecht team en werken we nauw samen. Zeker tijdens de projectwerking, want als je goed kan overleggen, en goede afspraken kan maken over een stappenplan en daarbij ook elkaars sterktes leert inzetten, zal dat altijd een mooier eindresultaat opleveren.

De coaches kennen je goed en spelen via verplichte en keuze instructies goed in op wat jij nodig hebt om verder te kunnen. Leerkrachten zijn niet enkel vakexperten, maar zijn tegelijk ook coaches. Jouw persoonlijke coach is iemand die naar je luistert, mee nadenkt over wat beter kan en hoe je dit zou kunnen aanpakken. Tijdens een coachingsgesprek bepalen jullie samen waarin je nog groeien en plan je de volgende stap.

kring

Lees meer

planningsmoment

Lees meer

instructies

Lees meer

keuzewerktijd

Lees meer

projecten

Lees meer

coaching

Lees meer

kompasweek

Lees meer