3de graad

3de graad

Een overzicht van onze studierichtingen in de 3de graad:

5 en 6 Latijn - Moderne Talen

Latijn-moderne talen is een sterk theoretische studierichting in de domeinoverschrijdende doorstroomfinaliteit. Ze combineert een brede algemene vorming met een uitgebreid aanbod Latijn en een uitgebreid pakket moderne talen.

Lees meer

5 en 6 Latijn - Wetenschappen

Latijn-wetenschappen is een sterk theoretische studierichting in de domeinoverschrijdende doorstroomfinaliteit. Ze combineert een brede algemene vorming met een uitgebreid aanbod Latijn en een uitgebreid pakket wetenschappen.

Lees meer

5 en 6 Latijn - Wiskunde

Latijn-wiskunde is een sterk theoretische studierichting in de domeinoverschrijdende doorstroomfinaliteit. Ze combineert een brede algemene vorming met een uitgebreid aanbod Latijn en een uitgebreid pakket Wiskunde.

Lees meer

5 en 6 Humane wetenschappen

Humane wetenschappen is een sterk theoretische studierichting in de domeinoverschrijdende doorstroomfinaliteit. Ze combineert een brede algemene vorming met filosofie, kunstbeschouwing, sociale en gedragswetenschappen en statistiek.

Lees meer

5 en 6 Moderne talen

Moderne talen is een sterk theoretische studierichting in de domeinoverschrijdende doorstroomfinaliteit. Ze combineert een brede algemene vorming met een uitgebreid pakket moderne talen. Specifiek in deze studierichting krijgen de leerlingen een extra pakket Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans.

Lees meer

5 en 6 Moderne talen-wetenschappen

Moderne talen-wetenschappen is een sterk theoretische studierichting in de domeinoverschrijdende doorstroomfinaliteit. Ze combineert een brede algemene vorming met een uitgebreid pakket moderne talen.

Lees meer

5 en 6 Wetenschappen - Wiskunde

De richting Wetenschappen-wiskunde is een sterk theoretische studierichting in de domeinoverschrijdende doorstroomfinaliteit. Ze combineert een brede algemene vorming met deductief, empirisch en probleemoplossend leren vanuit de kernwetenschappen aardrijkskunde, biologie, chemie, fysica en wiskunde.

Lees meer

Wens je meer informatie over onze studierichtingen?

Contacteer ons