Inschrijvingen volgend schooljaar (2021-2022)

Eerste leerjaar

Let op: leerlingen die willen inschrijven in het eerste jaar doen dit via het aanmeldingssysteem van Stad Gent.

Aanmelden voor een plaats op een school voor het schooljaar 2021-2022 kan vanaf 22 maart 2021 (12 uur 's middags) tot en met 21 april 2021 (12u 's middags) via deze website: https://meldjeaansecundair.gent.be/

Van 5 mei tot en met 31 mei 2021 kunnen leerlingen met een toekenningsticket inschrijven. Ouders die een ticket ontvangen worden door ons gecontacteerd om de het ticket om te zetten in een inschrijving.

Op 5 mei 2021 starten de vrije inschrijvingen (mensen die geen ticket hebben).

Vanaf tweede leerjaar

De inschrijvingen vanaf het tweede leerjaar starten op maandag 19 april 2021. Vul dit formulier in (actief vanaf maandag 19 april 2021) en er neemt iemand van school zo snel mogelijk contact met u op.

Bepaalde studierichtingen zijn snel volzet - wees er snel bij!

Heb je al een vraag, aarzel dan niet om ons te contacteren op 09 220 10 70.

Tijdens de zomervakantie kan je langskomen tot en met maandag 5 juli 2021 en opnieuw vanaf maandag 16 augustus 2021. Op die dagen kan je bij ons terecht van 10 uur tot 16 uur.

Om je in te schrijven moet je zeker dit meebrengen:

• je identiteitskaart;
  • je (laatste) rapport van je (vorige) school.

Ben je minderjarig? Zorg er dan voor dat één van je ouders of voogden mee komt. Dat is absoluut noodzakelijk als je je wil inschrijven.

Controleer bij je inschrijving ook eens of je in aanmerking komt voor een schooltoelage. Schoolkosten kunnen namelijk behoorlijk oplopen. Daarom geeft de Vlaamse overheid in bepaalde gevallen een schooltoelage. Dit is een financiële ondersteuning. Alle informatie over schooltoelages vind je hier of via het gratis infonummer 1700. Je kan een schriftelijke of een online aanvraag indienen via deze website. Op het leerlingensecretariaat helpen we je graag verder.

Wens je graag in te schrijven?

Klik hier