2A Projectenwerking - Moderne talen en wetenschappen

De basisoptie Moderne talen en Wetenschappen is een degelijke opleiding om je voor te bereiden op de tweede graad. In boeiende projecten leer je de aangeboden leerstof toepassen en in een zinvolle context plaatsen. Zo krijg je de kans om je kennis te verdiepen en verbreden of krijg je extra tijd om bepaalde vaardigheden beter in te oefenen.

Het spreekt voor zich dat we de kwaliteit streng bewaken en ons hiervoor baseren op de goedgekeurde leerplannen. Aan het einde van de rit ben je stevig gewapend met de nodige kennis en vaardigheden om door te stromen naar het derde jaar. Dit kan zowel op Campus Portus (het Dalton Lyceum) als op Campus Lyceum (waar ze lesgeven met een traditioneel lessenrooster, met veel aandacht voor vernieuwing en modernisering en waar ze een brede waaier aan studierichtingen hebben).

Muzikale opvoeding

Plastische opvoeding