solliciteren

Portus is op zoek naar een leerkracht Frans in de eerste graad. We stellen op Portus gedegen onderwijsvernieuwing centraal en laten ons inspireren door goeie ideeën en werkvormen van elke onderwijsmethodiek. Neem een kijkje op de website voor meer info over onze visie en de wijze waarop we werken.

In de visie van Portus is evidence based werken een belangrijke leidraad. Een veilig leerklimaat creëren waarbinnen we leerlingen op maat kunnen laten excelleren het doel. Het team krijgt de ruimte om de school zelf vorm te geven. Daarom wordt van de teamleden een engagement verwacht onder de vorm van regelmatige werkvergaderingen en bijscholingen.

Ben jij wie we zoeken?

• Je bent geprikkeld door verschillende onderwijsssystemen en je zoekt voortdurend naar effectieve didactische methodes.
  • Je durft variëren in je rol als leerkracht (coach/vakexpert/etc.) en kan het leerproces hierop afstemmen.
  • Je hebt een ontwikkelingsgerichte grondhouding en je gaat actief op zoek naar de onderwijsbehoeften van je leerlingen.
  • Je geeft vlot feedback en je weet hoe je leerlingen kan ondersteunen in het verwerven van eigenaarschap over het leren.
  • Je bent overtuigd van het zelfregulerend vermogen van leerlingen en weet hoe je dit kan versterken.
  • Je bent gepassioneerd door je vakinhouden, zoekt naar samenhang in leren en je wil hierover in team samenwerken over de verschillende vakken heen.
  • Je ziet teamvergaderingen (om de twee weken) als een mogelijkheid om de onderwijsleerpraktijk te versterken, expertise uit te wisselen en projecten te realiseren.
  • Bekijk aandachtig onze website en sociale media om zicht te krijgen op onze manier van werken.

Wat bieden we je aan?

• Een werkplek die je uitdaagt om anders na te denken over onderwijs.
  • Een omgeving waar je in team werkt en onderling vaak kunt afstemmen en uitwisselen.
  • Een plaats die volop inzet op de verbinding door autonomie en eigenaarschap te erkennen en te ondersteunen.
  • Een groep betrokken leerlingen, ouders en collega’s.
  • Een warme, veilige en ambitieuze school die je met open armen ontvangt.

Herken jij jezelf hier helemaal in? Solliciteer dan nu!

Zin om ons team te versterken?

Laats ons weten wie je bent en contacteer ons