bereikbaarheid

Campus Portus ligt op minder dan vijf minuten fietsen en vijftien minuten wandelen van het station Gent-Dampoort, in het centrum van Gent. De school is dus heel gemakkelijk op duurzame wijze te bereiken.

Waar ligt Portus?

🚲 met de fiets

Je kan je fiets plaatsen in de verschillende fietsenstallingen in de omgeving van de school. Je kan de school binnengaan via de hoofdingang Barrestraat 6. Vanaf 8:30 staat iemand aan de poort om je te verwelkomen.

🚉 met het openbaar vervoer

Het station Gent-Dampoort ligt op minder dan 15 minuten wandelen. Daardoor zijn we zowel met de trein als met de bus makkelijk bereikbaar. Ook de tram is het ideale vervoermiddel om onze school te bereiken. Vanaf de halte Korenmarkt is het slechts twee minuten wandelen naar de school.

🚘 met de wagen

We raden af om met leerlingen af te zetten met de wagen. Er is geen parkeergelegenheid en de school ligt net op de grens van het autovrij gebied in Gent.

Wens je meer informatie over onze studierichtingen?

Bel 09 220 10 70